Tack o Hej 2007!

Japps så blir det!
Nyår med min vän, det här nyåret ska bli annorlunda. Jag ska våga mig till ett nyårslöfte t.o.m....eller egentligen flera.
Lägga allt som vart bakom oss och blicka framåt, tacka för alla insikter vi fått 2007 och önska oss lika mycket lärdom av 2008
2007 har varit ett av dom värsta och bästa åren i  mitt liv. Jag ångrar inget jag gått igenom eller gjort även fast många steg vart i fel riktning så har jag dragit lärdom.

Vill önska er alla ett gott nytt år!

Mina tankar går speciellt  till er som förlorat någon ni älskat, blivit sårade, sårar er själva och till alla er som är fast i "skiten".
Jag önskar er ett bättre år med ljusare tider!

Lurjävlar!

Helt totalt jävla missförstörda är dom!
Jag måste ha mig ett par nya, var ner på Aircall igår men då var dom slut :(
Jag som vill popa hjärnet till Manu Chao, deppa till Gorillaz - El Manana , vara kreativ till tonerna av Jimi Hendrix och bara vara mig själv till Infected Mushrooms- I wish

Här har ni ett smakprov av mina resor till jobbet ♣

Amen kul ! Nu går det inte ens att hämta dom på Youtube...jag SUCKAR högt.






Jag ska jobba ihjäl mig tills jag dör

Ja för det kommer jag, eller iaf tills håret rammlar av. Just nu känner jag mig sjukt stressad och har hur mycket som helst som borde göras på hemma plan. Hushåll, hundar och relationer att värna om och sist men framför allt mig själv.
Efter Januari hoppas jag att det vänder eller att jag hittar att ett andrum där jag hinner planera och sortera ,prioritera.

Konstaterat: ....julen är inte min grej!

Jul In , Jul Ut

Sådär ja!
Nu var det äntligen över!
Men mysigt har jag haft, vi började med att fira lite " lill" jul hos Mamma & Micke i Söderhamn från Lördag till Söndag. Arthur fick en jätte fin fleece overall som tillochmed Jocke tyckte var Greejt! Som vanligt så hade vi ju inte huvvet på skaft den här gången heller så vi glömde kameran. Men nästa gång då jävlar...

Julafton firade vi hos Jockes släkt i Lingbo.
Som vanligt var det hur mysigt som helst med massa god mat , snaps visor och såklart en Tomte! Och jag och Jocke måste ha varit jädrans snälla det här året för vi fick grymt med klappar. Ärligt så tror jag Tomten förväxlat oss med ett annat par på Sätra.
image86 lite klappar till vår tjänst

Min absoluta favorit present fick jag faktiskt av Joa♥ , något jag pratat om säkert sen vi började träffas. Men aldrig tagit mig för att köpa. Ni kommer bli förvånade , men här är den!

Den är nu provanvänd dessutom, hur bra som helst :) (han kan den där Joa)
Av Mori och Micke fick jag en jacka, som inte alls vart den jackan jag tänkte köpa mig från början...eller ja, jag fick alltså då pengar till en annan jacka men jag hittade nått som i slutändan nog vart bättre. Sen fick jag faktiskt en sak jag hade med på "önskelistan" jag hade uppe oxå !!! Heiress, gudomliga doft!
Skulle få skriva hur mycket som helst om jag ska skriva allt men det där var alltså mina absoluta guldbitar.

Vovvarna fick givetvis också en massa presenter mest ben och godis. Men Arthur fick ju som sagt då en Overall och Hera fick sig ett nytt koppel i älgskinn, så mjukt så det känns som att det ska gå sönder. Men det får vi hoppas att det inte gör för dom där pengarna ( nästan så man kunnat köpa sig en ny hund istället) .

image89
Hera öppnar paket

Hmm...kanske ska skriva min favorit gåva också? Tror att det bästa och mest träffsäkra jag fick iväg var Elefanten till Jocke. Annars var jag verkligen urusel på givandet det här året, stressandet gav mig total blackout och fantasi noll! Men men det kommer fler jular! Just nu är jag mest glad att det är över så jag hinner få andas ut nån dag innan jag börjar jobba igen.
Har jobbat rätt mkt senaste tiden därav tom blogg. Har varken funnits tid eller nått att egentligen skriva om. Tyvärr ser nog Januari lika illa ut, dock betydligt färre timmar. Men bara Tisdagar helledigt än sålänge, håller tummarna hårt för att få skriva om schemat på Torsdag.

Hehe nu känner jag att jag börjar bli blank... less på datorer och svenska kallas det. Abråpå det här med språk, det ända som vart riktigt pissigt med Julen är att jag saknat/saknar Mormor♥ så det ilar i mig! Men det är vell så det ska vara, första Julen ...?!

Näää natti natti foket och God Fortsättning!

Vaktar Valp

image84
Söt va?! Han börjar nu bli en STOR kille

Simba heter han och är sedan ett tag tillbaka Heras bäbis istället för katten. Hans matte har åkt på stora STHLM för å kika på lite fina vovvar, så då fick vi äran att ta hand om denna mysiga lilla prick.
Mer om honom hittar ni på Simply Winning In Red

Jag och Joa♥ är kär i krabaten!


Hoppas ni får lika fin dag som vi!

* Alla bilderna är stulna av Aloka*

My head is dead

mmm så elé!
Men kroppen den är pigg och skulle vilja ta en långprommenad men hjärnan orkar tyvärr inte styra känns det som. Tror jag har lite migrän pågång...faaan jag borde ta tag i det där med brillorna, men jag är helt enkelt för snål!

Min dag på jobbet har faktiskt vart bra förutom att jag är så trött på att människor är så inskränkta och fördomsfulla! Jag vill tacka för att jag har mod att gå därifrån när skitsnacket började , att jag visade att det inte är något jag tycker är OK!
Missförstå mig rätt ,nu är jag ingen ängel! Snackar skit gör jag också både mycket och gärna ibland. Men jag blir bättre på att avstå och det här var verkligen "TOP.OFF.THE.LINE" , kunde inte ens stå där och lyssna. Vågade vägra vara delaktig, och vet ni? Det känns jävligt bra!


Tillbaks till mitt huvvud då, hade sjukt mycket tankar som snurrade kring i det. Ni vet sånna tankar man vill tänka färdigt i hemmets lugna vrå. Så jag försökte spara på dom tills jag skulle komma hem... men dom ända tankarna som snurrar här inne just nu är just mitt jobb. Knepigt det där!
Vet iaf att mycket hade med mitt stegarbete att göra, om hur jag verkligen ska kommaigång och attt jag borde börja anteckna. Så en skrivbok kan ni lägga till på min önskelista. Skulle vilja kunna dela alla mina tankar här i hopp om att någon skulle förstå/ känna igen sig / ta nytta av det jag skriver. Men just nu går inte det. Det modet som krävs för att jag ska säga hela min sanning har jag inte än ... men så småningom kanske? Vad tror ni?

Kommentera gärna...var anonym om du vill, bolla mina åsiketr och tankar

Ebba och Didrik

...minns ni?

Han killen Ebba vart kär i han var minnsan en läskig typ!

Surt sa räven

Uppe med tuppen!
Vet faktiskt inte ens om jag är vaken riktigt än.
Sotaren är i huset, satt en lapp nere i trapphuset om att man skulle vara hemma mellan 07-14 så att man kunde släppa in fanskapet! Vad han ska in i våra fläktar och göra fattar jag iof inte...men sen är jag ju ingen sotare direkt och innehar ingen sotar kunskap whatsoever. Men en sak vet jag iaf, att om jag skulle vara sotare skulle folk inte behöva sitta hemma (vakna) från långt innan gryningen och halva dan framåt! Menar dom borde ju kunna beräkna åtminstone ungefär hur långtid det brukar ta på taket repektive i lghterna? och kanske sen skriva: Mellan 9-12 besöker vi era lghter, börjar uppifrån.
  • Duscha helst innan så vi slipper se tantpunani
  • Bjud oss inte på kaffe det drar ut på tiden
  • Ät en redig frukost
  • Skippa snacket
....eller nåt sånt

Men jag är rätt nöjd bara dom kommer innan 11 00, så jag hinner till mitt jobb.

Nu blire redig frukost jajjemus!


Så nu har dom vart här...hahah trodde jag skulle dö! Sotaren var en ung kille typ i min ålder, kännde igen honom....men kan inte koppla. Jag som var inställd på att jag var sur så gick det över  *attans*. Roligast var att han först trodde att det var Arthur som mutttrade, han tyckte det var liote väl dovt för å komma från en sån liten hund (Hera satt i karantän i sovrummet)
Och nu slipper jag komma sen till jobbet oxå! GULD

Holabandola

Ja, lite Holanbandola på högsta nivå igår .
Men jag är nöjd med kvällen! Vill inte lämmna ut några detaljer men jag tror vi kommer få höra "snack" ett bra tag fram över om vad folk gjorde och inte gjorde.
Jag kan tala om att jag iaf gick hem med ett par vantar på fötterna. (dra era egna slutsatster)

Annars smakar livet ganska bra just nu!
Blir 2 lite små galna veckor nu bara, jobba från 8-21. Men sen blir lönen fin i Januari också.
Då kanske jag kan ta och köpa mig Twin Peaks boxen, funderat på det både 1 och 100ggr. Det är kanske bästa serien ever, om man frågar mig. Riktigt härligt vrickad! Precis som jag ...höhö

                                                                                                
image83

Hit vill jag

   korpberget  , men det är ont om platser och det är dyrt :(
Men AJ vad bra det vore!

Effektiv morgon!

Började morgonen med att fixa avloppet ( jag är karln i huset) , inte särskilt trevligt göra. Men jag känner mig faktiskt rätt duktig som kan sånna saker. Sen vart det lite aktivering och kissning av hundar, Hera var ovanligt loj idag ville inte alls leka med mig. Och nu har jag dammsugit hela lägenheten på säkert 1ton hundhår!
Sen har jag försökt ringa både Gavlegårdarna och GBC utan nån framgång. Men bättre lycka imorgon kanske?
Nu är det dags för jobbet ÄNTLIGEN! ( jag kanske är knäpp, ja) , så trött på att bara ligga å kolla på TV nu.

Hörs å Smörs!


Nu var dom gifta

Nu är jag alltså den sista i släkten som bär mitt efternamn...lite små sorgligt faktiskt.

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva än att jag önskar att ni får ett fint liv  och att ni kan lägga det som varit bakom er :)

RSS 2.0