Tack

Vet inte vad jag skall skriva mer än Tack tack tack som fan!

Tack till alla och mig själv för att saker bllivit som de är! :)

Känner mig otroligt tacksam för att jag varje dag får träffa smarta och ambitösa människor med mål och drömmar.
Utan detta skulle jag inte växa i den takt jag gör!

Och idag har jag blivit extra inspirerad , det gör mig extra tacksam.  Jag har länge "bett" om att hitta tillbaka till gnistan. Och jag tror jag fann den idag!

Från och med nu kommer jag att förflytta denna blogg och börja på ett nytt kapitel i mitt liv , med en annan typ av inlägg och inga meningslösa uppdateringar. Adressen kommer jag att skriva ut så fort jag fått igång den.

Tack för idag!

saker och ting börja röra sig

Helt plötsligt så har jag tok mkt att göra och engagera mig i , vilket är grymt kul. Men hur ska jag  räcka till och prioritera...det är frågan?

Har iallafall valt att prioritera bort gympan som jag lovade leda. Känner att jobbet måste få gå före där.

Igår var jag och Madde och puckla på varandra vilket verkligen gav en rejäl tändning för träningen. Och det behövdes efter månaders slappande. Helt sjukt härligt! Jag älskar verkligen att slåss (missförstå mig rätt) . Boxning är grym träning.

I helgen är jag ledig, hade tänkt pasa på att ta det lilla lugna,men idag skall jag en sväng till Mia för TV spel och Tacos och imorgon ska mor hit med nyförskaffad rottis valp (vad jag tycker om den saken behöver jag inte ens nämna).
Därefter blir det dejt med Michelle och Simon the dog för mig och Hera. Och på söndag är planerna att hälsa på moster med Satu och barn, sen även mormors grav. Hon hade födelsedag i tisdags. Måste komma ihåg att fråga om jag kan fåå låna mormors bröllopskort av moster så jag kan kopiera det för framtida tatuering. Den kommer bli så schysst! :)

tingeling på er!


Jag skänker dig...

100 änglar att vaka över dig/er!


Konstig vecka det här! Jag lider verkligen med mina vänner just nu.


Massa kramar och tankar skänker jag till dig Malin! -Ta hand om dig
Och  Ki du är min finaste allt , hoppas du kan hålla dig stark!



Vila i frid

RSS 2.0