Kluvet i huvet,hjärtat och håret

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen och under den här veckan har det hänt en heldel. Både posetiva och negativa.
Har bland annat vart och kapat av mig min risbuske till hår, otroligt skönt kan jag säga men fortfarande jävligt ovant. Håret är verkligen mitt allt! Och nu jävlar ska jag sköta det!
 
Har vart hurtig och införskaffat ett träningskort oxå så nu finns det ingen anledning att smita undan.
Igår var jag och Jocke på en riktigt trevlig prommis till "hemligaberget" med  Hera, var tok mkt snö med is under påvägen dit och gissa vem som självklart drutta på arslet?!

Har även passat på att avmaska hundarna och ingen mask blidde det den här gången heller och glada är vi för det!

♥ Min älsklingsvän har äntligen gjort sin operation, och den gick bra :) . Hoppas nu bara att läkningen går lika fint och att hon orkar hålla sig stark trots omständigheterna .
Längtar tills det blir lördag och vi får träffa dig! ♥

Känner mig just nu väldigt kluvven, har jag rätt att må så här bra trots att dom runtomkring mig mår skit? Kanske är det min tur att vara stark och finnas till för dom?
Eller är det bara så att jag äntligen kan se skillnaden på min smärta och andras? Välja hur jag ska handskas med min mammas återfall och inte göra det till mitt problem? Att förstå men inte översympatisera? Finnas där men inte ta över?...
Det är så det känns iaf, jag hoppas att jag gör rätt. Att jag inte omedvetet förtränger!

Oj vikket konstigt inlägg det blev...men min världen ter sig lite upp och ner just nu.


Gastric Bypass

Jag måste bara skvallra :) för jag är så glad!
Min kompis K har äntligen fått tid för operation, den 30 jan . Hon har väntat sålänge på att få göra det här och nu är det alltså äntligen dags!
Det kommer bli spännande men läskigt, tänk om man inte känner igen henne? Iof jag kommer ju träffa henne ofta så jag kommer nog vänja mig succsesivt (stavas?) vid att hon krymper.
Det här blir ett härligt år!

Trött hund

image119
Torterad med fotgående...

Jobbiga påslakan

Dom gjorde det helt omöjligt att sova inatt, hårda och stickiga. Brukar oftast tvätta nya lakan innan jag använder dom , men den här gången var jag för lat. Så jag får vell skylla mig själv antar jag.
Apråpå tvätta, hade egentligen tvättstuga från 9 imorse men valde att hoppa över den. Kände att det var onödigt med så lite  tvätt, man ska ju faktiskt spara på naturen!....eller så är det bara så att jag vara lat.
I natt när jag försökte sova så låg jag iaf och planerade lite mat inköp så här såg det ut:
  • Qurnfärs
  • Ägg
  • Vanlig Köttfärs
  • Kött
  • Grönsaker
  • Leonardo ( Turtelsfiguren) 
När jag kom till det sista hajjade jag till och kom på att jag måste ha somnat, vilket då var min egentliga strävan med att rabbla maten. Men då vaknade jag alltså till av att jag upptäckte att jag helt plötsligt tänkte på Turtles...jag säger bara suck! Sen efter det dom få gångerna jag somnade drömde jag att jag jagades av den där jävla råttan i Turtles. Förutom engång då fick jag för mig att Joa var en liten snigel och att täcket vara hans snäckhus...hahaha! Livlig fantasi javisst!  image118

Vill du bli officer?

www.officer.nu
Kul test !

Nu är det gjort.

Har bokat tid hos frissan, livrädd är jag! Dom kunde inte garantera hur blond jag blir. Dyr historia blir det oxå, men å andra sidan så lär jag ju ha sparat in en heldel slantar med tanke på att jag inte klippt mig hos en Frisör på säkert 5år.  Haha undra vad dom säger när dom börjar kika på burret!  Kanske slutar med att jag är snaggad :S

besvikelse

Nää I huvudet på Gynning var inte alls det jag förväntat mig, helt klart överskattat. För mkt flams och trams !
Lixom lite fattigt på någotvis.
Men jag ska ge det en ny chans nästa Tisdag.
Vad tyckte ni?

Löna Mig!

Snart snart kommer lönen :)!
Längtar som tusan, tror jag äntligen ska ta och fixa lite med mitt hår nu. Ingen radikal förändring dock men tillräckligt för att jag ska tveka . Frågan är bara vilken av alla dessa frisörer man ska gå till? Tips på bra frisörer i Gävle någon?? Funderar på Nygatan 9 (tror det heter så?) har fått för mig att dom ska vara duktiga. Min största mardröm är att dom vill klippa av mig skiten för att dom tycker att det är slitet, vilket det iof är. Men jag gillar det så lite ostyrigt och trassligt, som sagt seriöst är världelöst.

Ikväll är det dags för mig att gå på möte igen (skräck.blandad.förtjusning). Känner verkligen att jag hoppas fler hittar dit, även om jag blir grymt nervös över nytt folk. Men det känns fint att dela med sig. ( Och ja, jag har vissa speciella i åtanke där.Skyldig! , men jag är ju som sagt där för att jag är medberoende :P )
image116 Bild tagen från www.kanal5.se

Sen blir Gynning för hela slanten, tror det skulle handla om kvinnliga BodyBuilders. Sånt gillar jag. Eller, alltså att titta på. Intressant lixom. Förstår inte varför man vill se ut som en karl? Okey det är fint med muskler och lite bodytoning skulle inte min kropp alls må dåligt av, men det där ...ja det är en klass för sig. Mest intressant är egentligen diciplinen och målmedvetenheten som krävs för att uppnå dessa muskelberg. Nått att ta fasta på :)

Det Brinner!!!

I vårt hus :S
Eller det gjorde nyss, nu har brandmännen left the building.
Creepy sånt där!  + att det är nån skumtyp som fotat från sin balkong X antal ggr mot vårat hus (dom bor i huset brevid) i kväll.
 
Så vad har hänt mer?
Inte så mkt faktiskt har rätt mkt ledigt nu framöver, blandade känslor. Skönt å va ledig men å andra sidan blir det ju inte lika mkt cash. Men då kan man ju jobba på lite annat istället såsom kropp och själ.

Just nu längtar jag efter en ridtur med Fröken Flink, LÖN ,Joas Norrskens Tischa och våren!    Vad längtar ni efter?


Seriöst är Värdelöst

som Doktor Kosmos sjöng en gång. Och det var så sant så sant!
...saknar dom ibland.
VAD-FAN-I-HELVETE-MAN-DOAR-VELL-INTE-MED-FITTAN-AAAAAAAAAAHHH-!-DOOHAADOOOHAA...vill jag kunna få skrika ibland.


Internet!, vilka jävla kukgrejjer.

....is there more to say?!

Old gOodiZ


ÅÅÅHHJJ vilka minnen!
De här smakar verkligen av en viss tid. Jag vill tillbaks!


Blues- Gamla Tider


Blues - Släpp mig fri


Ken Ring - Eld och Djupa vatten


Ayo- Betong Djungelboken


Haha Ki du minns va, "dra Bagheera i svansen, Det svänger ju för FAN! " ? :P

Beautiful but Ugly




För er som missat

Överaskningar

Jag vill inte skriva för mkt men...ibland blir man överaskad och ibland inte.
Tex så fick vi sluta tidigare på jobbet idag + att vi fick 1timmes  lunch :) . Sen när jag skulle hem somna jag på bussen och råkade åka förlångt.... Överaskningar, jady jag vet inte om jag gillar dom alltid.

Nattbuss destination Hem

Finns det nått värre?
Proppfull buss med lika proppfulla människor som knappt vet vart dom bor. Men man ska se allt från den ljusa sidan, jag kommer iallafall vara piggare än de flesta på den bussen imorgon :)

To Die For

image113
Skulle kunna offra min själ till djävulen för en sommar i dessa snyggingar

No one could save me but you...


Flykt

Surt sa räven!

Idag har det vart en sådär pissdag igen, en såndär dag man önskar att man aldrig klivit upp ur sängen.
Eller ja, för min del kanske jag skulle önska att jag aldrig ens gått och lagt mig. Drömmer fof knasigt , känns som min hjärna och mitt känslosystem aldrig får vila.
Är trött som en Gnu men jag vill inte sova fast jag borde.
Försöker tänka på annat, annat som i ytliga saker. Så som i vädret, smink och gardiner.
Hjärtat spelar sin egen melodi pickpickpick...pickpickpick

HubbaBubba

Finns det något bättre än nytvättade badlakan?! Fick en ny tvättid imorgon då ska alla kuddar , täcken , soffklädslar m.m fixas. Underbart!

Har sovit hur konstigt som helst i natt, inte alls kul. Känns som jag vart med i en brottnings match! Nån som har tips för bättre sömn?

Ser ju att det är en del som är in och kikar på sidan, varför vågar ni inte lämmna ett litet avtryck?




...tänkvärd text.
"...under ytan,skäms jag för mig själv
under ytan, bränner bilden mig..."

Me and my PT

Idag har jag skaffat mig en PT, en ganska sur en oxå. Inte särskilt motiverande eller så utan snarare -" det där kunde jag när jag var 10 och du klarar inte ens 1" ( om mina armhävningar)
Värst av allt är att mina "tantarmhävningar" inte ens räknas som armhävningar :(
Bäst av allt är att jag ska lära mig påriktigt utan att fuska, utan att svanka eller trycka upp stjärten i vädret! Bli värsta G.I Jane!
Blir nog bra det här , han kommer att gilla och plåga mig. Värst är att jag kan bli sur och gå min väg om han inte uppmuntrar. Och det är vell det vi bäda är rädda för hahaha.

Skratta bör man annars dör man

Jag behöver nog smaka på lite jävlaranama!

För lite tid

Tvättstuga, fy vad kul! inte ett dugg kan jag säga!
Ca kl 6:00 klev jag upp för att sortera tvätt , 7:00 började tvätt tiden.... upptäkte att jag hade slut på tvättmedel. Affären öppanade inte förrens 8:00 och nu 9:00 är tvättiden slut dvs egentligen. Jag kommer antagligen få en sur granne efter mig, då jag inte fatta mig på dom nya maskinerna och hur man såg tiden. Så nu lär jag vell gå över en sisodär 10minuter. Men dom ska inte klaga dom jävlarna dom har 3timmar på sig :P

Kolla in den här btw! Find the Pitbull
Hittar du rätt?

Förnyelse?

Är så trött på mitt tråkiga hår! Vill göra något nytt men vet inte vad. Gillar ju trots allt bäst att ha mitt hår någorlunda långt och rufsigt.
Funderar på att bara klippa upp det en aning så det får lite extra volym, göra lite slingor men behålla grundtonen mörk... känns fegt så jag vet inte. Kanske borde satsa på något radikalare? Hittils har jag dock aldrig trivts i dom "radikalare" utsvävningar jag gjort. Men en liten permanent kanske man skulle våga sig på, eller skulle jag då se ut som en pudel på rymmen?

Testade lite kändis frippor, jag säger bara herregud så man ser ut!  Har nån därute lite känsla för vad jag skulle kunna tänkas passa i ? bara en liten ide iallafall kanske?






Finn ett fel...

A neverending nightmare

Drömmar är läskigt, iallafall dom  jag haft  på senaste tiden. Varje natt börjar med en dröm som sen upprepar sig flera gånger under natten, meningen är att jag ska förändra det som händer nästa gång drömmen dyker upp.
Jag fattar ju så klart att det handlar om att jag själv kan förändra mitt liv igentligen och eftersom det är det jag jobbar hårt för just nu så drömmer jag den här skiten.
Inte snälla drömmar alls, vissa mer hemska än andra.
  • Blir skjuten i tinningen av en såndär pigg man larmar kläderna med
  • Rullar ut inälvorna på någon med nån skum manick
  • Hera ramlar ner i damnluckorna i boulongern och blir delad i två
  • Jocke sparkar Arthur i magen
  • Någon har stulit min "tejprecorder" och spelar upp mina innersta tankar på bussen, som är full av människor jag helst av allt inte vill ska höra.
  • Blir hånad av  hela globen för min usla sångröst
Där är ett utdrag, låter trevligt va?
Börjar bli galen på att inte få drömma något fint och mysigt eller inget alls.
Men det handlar vell om att allt vill ut, det som ligger där inne. Och bra är vell det, att det blir bearbetat.

Nu ska jag strax iväg och jobba, är helt slut.
Hoppas jag lyckas somna en stund på bussen (utan drömmar), så att jag piggnar till.


BIS

Kommer ni ihåg lilla Zimba?

Zimbas pappa vart nyligen BIS (best in show) på My Dog som hölls i GBG, över 12 000 hundar var anmälda. Grattis!
Extra kul är att Zimba har många fina drag från sin pappa, kommer bli en riktigt fin kille med andra ord. Så Watch Out i ringarna 2008 :)

Här har ni artikeln : Royalcourt´s Winning in Colour´s
Passande namn va?!



image97
Två förvånade hundar, tagna på bargärning med hyss kanske?

Kamelskit

Har just läst ut den sjukaste boken jag läst någonsin, Snabba Cash -Jens Lupidus. Sjuk på många sätt är den men det som fascinerad mig mest var tonen språket hade, dom sjuka vridningarna på ord, ordlekarna. Storyn i sig är vell på sätt och vis ganska klassisk när det kommer just till "knarksagor" med ett stort undantag för den skarpa nyanseringen av karaktärerna. Otroligt bra understories. Fantastisk, läs den!

Har kännts skönt att fly in i boken igår och idag.
Hade en ganska jobbig dag igår med ett jävla nerpressande och sorterande av känslor. Helst av allt ville jag nog bara gråta skrika och hata. Och allt utan någon direkt anledning. Slutsatsen är sorgen som jag aldrig vill släppa in helt och inte heller släppa taget om. Givetvis pratar jag om min mormor, ingen har någonsin betytt mer i mitt liv. Jag blir fylld av skam också när jag tänker på henne. För att jag inte besöker graven, för att jag ljugit, för att jag vart för feg osv osv. När slutar det göra ont? Hur ont kommer det att göra?
Låg igår och undrade, varför hon inte hälsar på mig "från andra sidan"? Tröstar mig , talar om att allt kommer ordna sig? Smeker min kind?
Nu undrar jag skulle jag vilja det, att hon kom? Skulle hon inte då se vilken dålig människa jag är, diskar dåligt, städar dåligt ...? Åter skam, skuld och ångest!

Hoppas på en bättre dag imorgon


Budget måsten.

Många gånger kan man ju tro att dyrt is the shiet! Men så är inte alltid fallet, här kommer några av mina budget favvoriter.


1: Fructis oil repair, inget har funkat så bra för mitt torra hår som det.

2: H&M´s egna Eye Make-Up Remover

3 : Hederlig klassiker Klöver Vaselin, funkar till så väl läppar som schyssta bryn


4: Ldb, det rosa alternativet med hela kittet. Luktar sjukt gott, nytvättat!


Det var dom fyra jag kunde komma på låg mig närmast om hjärtat just nu, har säkert en lista på tjugi till.
Vilka är era budget måsten?





Jävlar

Vet egentligen inte alls vad jag ska skriva här längre, orden saknar mening.
Det är stopp i centralen!  Nån annan jävel flyttade in, stökade till och nu försöker jag städa.
Lite så känns det.

Mina känslor vill helst visa sig i färg och form och ljud och ljus, inte i skrift. Har iof aldrig vart min starka sida, tal och skrift.
Anledningen att det tar stopp är dock inte bristen på ord, utan att jag vill så mycket och vet inte vart jag ska börja. Har 1000 tavlor i mitt huvvud jag vill måla, 2000 sånger att sjunga och allt vill jag göra på en och samma jävla gång. Så därför gör jag inget...  Hur ska jag hantera alla känslor i en och samma stund?

För övrigt mår jag faktiskt jävligt bra! Lite för bra för att jag ska känna mig trygg kanske. Finns bara en incident i mitt huvvud som gnager och jag gör allt för att inte förstora upp den, samtidigt som jag vill må dåligt över den istället för att förlåta mig själv. Men Gionna:  Hey du är bara människa!

Och nu jävlar är det ju ett nytt år också, så det kanske är dags att gå vidare ta nästa steg på den rätta vägen?!
Acceptera sig själv och förändra det vi kan och verkligen möta sina rädslor.

"Paint me a new begining picture"




RSS 2.0