Du svek mig igen!

Trodde inte du skulle svika mig igen efter den här gången och efter din "fina" kärleksförklaring.
Men så kan det gå, tur att jag har näsa för när nåt är igörningen. Hittade din "gömma" under soffan, otippat!

But life goes on!

Hur kåtar jag upp en tjej?

-Kletar in mig med bulldeg, och säger att jag är en båt.
(läst på fragbite)

Jag tror jag kissar på mig, vad kul det där lät imina små nyvakna öron :)

Stressigt men kul!

Har haft en hektisk, men mysig dag idag. Och har fått en heldel utträttat.
Började dagen med en Power walk med Hera (som beteede sig underligt...) , sen blev det City med Joa.
Vi införskaffade oss en heldel grejjor bl.a en ny kamera för rena fyndpriset! Och en träfigur som är tvekönad & skum, men verkligen våran typ av prydnad. Lika lång som mig är han/hon dock bra mycket smalare...kanske som min arm typ.
Arthur fick sig ett nytt halsband med döskallar på och Hera ett jättejätteben.

Kom hem till en hund som hela tiden harklar sig och kräks slem- Vi har alltså åkt på Kennelhosta!!! Därav såklart Heras udda beteende. Känns inte så kul att behöva hålla henne borta från allt roligt. Måste införskaffa mig en sk. Rumptemp så jag kan hålla koll på hennes tempratur. Vill inte ha någon lunginflammation!

Åke var hit å fixade med våran lampa som behövde en "LångeJan" för att hamna mer centralt. *Tackar och Bockar*

Sen blev det "fika" på stan med Ronnie, stressig och jätte kort. Vilket kändes skit trist då det var längesen vi hann ses. Men snart kommer jag ju ha tid för mina vänner igen, iallafall lite mer än just nu!

Efter "fikan" var det dags för bio med J, 1408 . Hade verkligen höga förväntningar på den och det sprack såklart! Vilken SKIT film! Den hade kunnat vart hur bra som helst,... men NEJ.

Skulle kunna skriva hur mkt mer som helst om dagen, men ger upp då jag helst av allt skulle vilja lägga in lite bilder på alla nyförvärv (batteriet laddas för fulla muggar). Så jag slutar här!

Hey Schweiz!

KinGs and MaSterS

Vilken härlig syn så där på morgon kvisten! En dag som börjar så här kan aldrig gå fel.
Kolla in---------------------->

image54


Sjukt fint!

Vill ni se mer av den här konsten så ska ni hålla utkik på Länsmuseets hemsida för datum ang utställningen som kommer till våren.


Har haft en dunder dag på jobbet, det känns fint som snus :) Har vart lite illamåeende till och från bara, har ingen aning om varför. Verkar vara nått som går.
Imorrn är jag ledig, vilket betyder slappa,mysa och bio.
Men nu blir det sängen som gäller!

Ha det Fint!





Oj vad skönt det var

att få sova en extra timme :)
image53

Men snart är det dags för jobbet igen, blandade känslor på den punkten. Är så sjukt trött på det gammla projektet.... men men bara och försöka se det från den ljusa sidan!

Imorgon är jag ledig helahela dan, jätteskönt det juh. Blir äntligen lite lediga helgdagar framöver också nu när jag får jobba 8timmars passen.
Kul å få träffa familjen och vännerna igen hihi!

Nää nu ska det badas!

Kram påle Joa!

En perfekt polerad yta

Är det grymt trist att se att folket där ute mest intresserar sig för smink och dyl... (syns tydligt i statistiken kan jag säga)
Yta är allt i det här samhället verkar det som?, till och med när vi sitter hemma ensama vid våran dator så söker vi efter saker som kan försköna vårat yttre. *guilty as charged*

Men det är ju kanske också ett sätt för oss att bedöva smärtan eller åtminstonde att förtränga den? Gömma den så att ingen annan ser, för fyyyy fan för oss om vi visar oss vara mänskliga! Gråta en skvätt kan du glömma! -det förstör bara din make up.

Allvarligt talat! Ge mig nått med lite tyngd. Är varken en skönhet på insidan eller utsidan, och är fruktansvärt trött på att ens försöka nå standard.
Skönhet i den bemärkelsen jag tänker på (Hej-jag-ser-ut-som-dej-dej-och-dej), gör mig inte bra uttråkad som SATAN utan också helt heltjävlahjärntvättad.

Ge mig nått äkta, skicka hit lite smärta vetja! Ge mig lite trasigt, var lite vacker på riktigt!
....du skulle gilla det, jag lovar!

 
image52


....och det bara fortsätter!

Blir så ruggit grymt förbannat less på samhället!

Ser ni vuxna ens vilken värld vi unga lever i? Kan ni förstå? Eller vill ni bara inte se?!

Vågar du ta dig ens en liiiiten smyg titt på verkligheten?

Ta del av Robins historia i Aftonbladets Dokument  - Mkt bra beskrivning på hur många  faktiskt har det eller har haft det.

Är det så här vi vill att vår värld ska se ut?!



Att se är inte att titta, Att se är att blunda...



Jag säger bara: Otryggare kan ingen vara.....

Får ni chansen läs boken, gör ett statment, ta tag i livet...alternativt skaffa inga barn!

Otryggare kan ingen vara -Artikel Aftonbladet

.....har inget mer att tillägga!

Överlevnad/ Känslodöd

Hela mitt liv har gått ut på att försöka överleva på antingen det ena eller det andra sättet, så vad gör jag nu när jag inte behöver kämpa för överlevnad? Jo, jag skapar mig ändå någon typ av missär så att jag får använda mig utav nån typ av överlevnads strategi. Nu till exempel så gör jag allt för att slippa vara mig själv, slippa känna. Vad är jag rädd för?
Är det att om jag öppnar den där dörren lite på glänt och visar mig så sårbar som jag faktiskt är, så kommer jag aldrig ta mig upp ur mitt inferno?

Kort och gott folks!
Om man tidigare levt för att överleva,men nu överlever. Vad ska man då leva nu för?

Skumt va?, skit knasigt. Jag har ju alltid vart bäst på överlevnad , vad får jag vara bäst på nu? Vem är jag nu? Vad gör jag nu? När jag uppnått dom målen jag tidigare haft?

Gör nya mål såklart!
Hur dom ska se ut har jag ingen aning om, men jag kastar mig ut i ovissheten. Hopppas på att jag får ett grepp om nått som får mig att vilja kämpa igen!



....only makes me stronger!

Hey Ho, let´s GO!

Fina fiskens idag igen...såg lite mörkt ut där ibörjan, men tack vare lite hjälp från Albanerna/Albanierna ( tror dom är albaner iaf :S ) så vart det även lite fart på mig!  Grym på att sälja dom där killarna!!! BaM BaM bara!

Imorrn börjar Tilda! Hahah antagligen skit nervös, men det går över puman.

Nää GoD NaTT SverigE!





Hej pengar! Hej då pengar...

Oj vilken toppen dag det här visade sig bli trots mina morrontrötta miner. Gav mig helt enkelt  fan på att jag skulle kunna pop:a mig själv till ett bättre humör innan jag landa på jobbet. ViPs så va mungiporna uppe vid öronen och min försäljning gick som smort! Kanon dag verkligen eller vad säger du Jeane?!
Lönespec fick jag också blev riktigt glad över den ( TACK,TACK!), blev mer än vad jag räknat med kan jag säga. Lyckan var gjord i 5 sek...sen kom jag på att med mina skulder så har jag kvar nån hundring om jag har tur. Men skönt att bli av med lite av dom iaf, så slipper man gå runt med magknip.

Hoppas jag får en lika guldig dag imorgon!






Göra, gjorde ...gjort?

Har en sån galen mensvärk som gör att jag inte får något gjort som borde göras, seriöst vad har jag gjort för fel?! som ska straffas varje månad med den här skiten (kvinnor föds tydligen med dålig karma) .

På började ju mitt projekt med utrensning av garderoben, tror ni den är klar?? Svar: NEJ
Hade tänkt fortsätta idag, men då ska jag plågas och vara sur förutom dom få minutrarna Iprenen verkligen fungerar. Men ett litet ryck får det fan bli nu innan Våra bästa år börjar *torsk*.

Sen blir det jobbet för hela karamellen!
Hinner dock säkerligen blogga minst 10 inlägg till dessförinna.

HEJ!

Slår ett slag för Röyksopp

Finns det bättre "åka bil" musik?, don´t think so!

Tänk er vägen ut ur Sthlm´s natten med regnet piskandes mot rutorna eller vägen hem från en riktigt blöt Roskilde festival, inget passar mig bättre då än just dom här två låtarna.
Jag tycks aldrig tröttna!






Vad lyssnar du helst på?

Harristsooppaii? Ett mysterium ;)




Fick en fråga på jobbet om vad han menar med harritsoppaii (eller vad han nu kan tänkas säga) , självklart så passerades frågan till mig...men jag kan säga att ordet är mig helt främmande. Men nyfiken vart jag, så jag slänger ut frågan till er! Nån måste vell fatta vad han säger? Själv trodde jag det kanske är nån som heter Harri och "någonting" i efternamn.
Men vi får se! Vad tror ni? Internet term kanske?

Pink lady 1, 2 & 3 (GLADA DAGEN)

Hehe vet inte vart jag ska börja riktigt..?!
Men har haft en sjukt glad dag, trots nytt projekt och ännu ett nytt påväg.
Mest kul har jag nog haft åt mig själv och Pojkspolingarna (im a Tant i jämnförelse,dock en barnslig sådan) , en heldel snack om könssjukdommar,morphning,Fajbjo bajbjo och annat strunt :) Strunt som får mig att vilja skratta sönder och samman! Grabbar kan va kul ibland dom med ;)

Idag fick jag veta att Tilda börjar hos oss på Måndag :) JiiPPiii!! säger jag till det, det betyder Xtra mkt galna upptåg, och det gillar vi! Och sist men inte minst att jag får en busskompis, det är inte fy skam på pedalen det eller!

Det ända som är trist med att jobba så här mkt är att jag inte hinner umgås med tex Ki så ofta ,det gör mig lite ledsen i ögat. Men vi får hoppas att vi kan ta igen det så fort jag fått ordning på tillvaron. Hon är dock rätt nöjd med att slippa mig *ler*, för nu kan hon hinna med att gå på textil-tryckar-kurs istället för att ha mig dragandes i byxorna. Kewl det tycker jag , för då kanske hon kan lära mig att trycka fo´real så småning om.
image51
Btw...jag måste nogg ta och ändra utseende på min blogg, finns ju visa som *hrrmm* inte tycks hitta nån annan färg än just precis rosa . Vilka kan ni ju gissa genom att klicka på dom i min blogg ;)
PINKLADIES maby...?? eller kanske inte?? Oki jag vet att min är mer orange:P, men om jag kisar väldigt väldigt mkt så är den rosa...FAKTISKT!

Jag försöker vara riktigt modig!

"Det krävs mod för att vara sig själv, men ännu mera mod att hitta sig själv..."


Back to basics

Återigen känns livet lättare :)
Vi har gjort oss en överblick över vårat liv, för att se vad vi behöver och kan förändra. I think we nailed it!

Idag är det fullspäckat schema !
  • Tvättstuga 12-15
  • Rensa ur garderob och skänka prylarna till UFF
  • Göra en inventering av vad som behövs införskaffas...ni vet basics ,underkläder,strumpor, enkla överdelar osv.
  • En liten tur ner på stan 16:30 ( hemligt uppdrag)
  • 17:30 Do Mischas Hair Day. Vilket antagligen kommer ta resterande timmar.
Ska bli grymt skönt med nytvättade kläder kan jag säga! Det var nämligen inte igår vi hade tvättstuga...
Sen ser jag framimot att äntligen få lite struktur i den där förbaskade garderoben (min lilla ångestkammare ska väck).

Tänkte jag skulle fota lite av dagens aktiviteter så bloggen slipper se så himmla tråkig ut *s*
Så kan ni få skratta lite åt min hiskliga röra!


Det vart visst lite ont om tid att hinna med allt...och nu ska jag jäkta till nästa ställe. En plats för recovery!




Så hur fortsätter jag?

Hela helgen känns som en dimma, här snackar vi nervousbreak down 2000!
Nu har allt lagt sig..men hur fortsätter jag? Vad vill jag ha för mål med livet? Och hur uppnår jag dom isåfall?

Måste ivarje fall ta mig ur den här cirkeln för gott nu, anledningen till att jag drar mig undan från att fatta beslut är ju rädslan att bli ändå mer ensam. Vågar ju inte ta ner mina insikter till "magen".

en kuslig värld lever jag i, det kan vi komma överens om.

Huuuuah

Lås in mig! Snälla...
Vill inte gå ut i det här vädret, blåst är det värsta jag vet.
Så snälla nån rädda mig och skicka mig till varmare breddgrader innan jag blåser bort!

Hur är det annars då?

Jo tackar den som frågar :)
Har haft en sisådär dag på jobbet, Telia var på besök det var kewl!
Men jag gjorde inte mitt bästa ifrån mig...tror jag är i en liten svacka. Men hoppas på nya tag imorgon. Fick veta att jag börjar 12:00 och inte 13:00 som jag trodde, spelar iof inte sån jätte roll. men det var ju tur att jag frågade ;)

Hade rekord av läsare idag..
Jag är en nyfiken i en strut tjej, så vilka är ni allihopa??
Vad vill ni veta? Hur hamnade ni här?

Kännar att jag inte riktigt vågar flumma iväg helt och hållet på en massa ämnen här ännu, men om ni vill så flummar jag loss om vad ni vill, posta ett ämne & vi kan leka...oki deal?!

Då jag blivit länkad till från miss Tilda Kattpolis *stolt* , så ska jag även bjuda er på hennes liv i Gävles "Rosengård"
TILDAKATTPOLIS- en batong med klös

nattinatti på er mina vänner....fixa dealen!

Å hur fint e inte det här då! :)

Hur duktig kille som helts..kom å bo hos mig vetja, kom å sjung för mig vetja!


                

Hera my love!

Har fått lite bilder på Hera som Aloka tog när hon var ute med Hera & Jocke i skogen ( Tack pumpkin!)

Så se och njut av min vackra rottis kicka:)

image39

image46


psst! Klicka på dom små så blir som stora ;)




Borde egentligen städa...

För det behövs verkligen , och jag skämtar inte!
Känner mig dock  = 0  motiverad för det idag. Men imorrn smäller det fan! Har iaf vart duktig kicka och lyckats hitta våran tvättkolv så att vi äntligen har en tid! JIIIPPII!!
Ser verkliegn framimot att få tvätta, tycker det är rätt mysigt :)
Men som sagt först ska hela lägenheten få sig en rejäl omgång, ska kasta allt skit som inte används. Rensa garderoben, rensa papper, dammtorka skiten ur mig. Är verkligen peppad (bara inte just idag).

Har  min klassiska HEJ-DU-HAR-SOVIT-KASST-INATT-MED-FÖRKYLD-NÄSA huvudvärk, grymt less på det här nu . Får vell kanske skylla mig själv då jag glömmde nässpraya mig  innan jag gick och sov. Man borde ha någon som kom och plingade på dörren och gav än en redig nässkölj varje kväll. Näsornas hemtjänst kanske?? Vore kanske nästa yrke för dig Tilda ? Det här med att vara Kattpolis verkar inte särskilt lönsamt...

Annars börjar livet återgå till det bättre normala igen efter helgens alla vändor. Jag och J börjar komma överens igen, och det är ju fint. Hoppas bara han lärt sig en läxa, för det här var sista gången jag tillåter det här hända överhuvudtaget.

"En sann vän är en sällsynt fågel" (latinskt ordspråk)

Och en sån sällsyntfågel finns att beskåda i Hagaström.
Tack för att du finns B!



System 911 och annat mys för det yttre.

image37

Älskar verkligen dom här produkterna speciellt deras shampoo som har en härlig doft av coccos!
Hittar dom dock ingenstans att köpa på nätet :(  , men dom kanske finns på nån salong i Gävle?? Om ni har koll så skriv gärna, är verkligen besatt! Och dom jag har nu håller på att ta slut.

Till mitt ansikte funderar jag starkt på att testa Dermalogica. Såg att dom hade ett travel kit, som man kan ta och prova på.Produkterna ska tydligen vara dryga så kan vara dumt å slå på stort innan man vet om man gillar dom.
Annars är Mary Kay också ett kanon märke för mitt ansikte, men jag orkar inte springa på alla dessa partyn till höger & vänster.

Tänkte även höra om nån har ett hett tips på ett bra ställe att fixa fransar & bryn i den här staden?

Näää nu blire prommenad med Arthur och försöka rensa bort den här huvudvärken av alla tårar.





Lite New Age på tavlan

Hmm...har egentligen inte så mkt att skriva just nu.
Mår lixom sådär alldeles på linjen mellan bra och dåligt, ganska skönt faktiskt.

Har fått med mig än vän som vill följa med på möten, känns riktigt kul och tryggt.

Möten behövs verkligen för mig just nu tror jag. TACK FÖR INSIKTEN! :)

Med risk för att låta riktigt flummig nu, måste jag erkänna att jag hittat många posetiva och fina tankar från New age rörelsen. Många saker är riktigt weird med de där, men det finns mkt gott att lära också. Posetiva sätt att se på saker osv...

Mest fascinerad är jag utav det sk Indigo och Kristall barn. Fin tanke är det...men jag köper den inte!

Måste visa en målning som är gjord av ett sk Indigobarn

image34

Akiane är typ 11 år och målar som en gud! Hon säger att gud gett henne gåvan vid hennes möte med honom.

Läs gärna mer om Akiane här
eller kika på henne här

Och här hittar ni mer om Indigo
Och här Kristall

Psst!...Kristall länken ger en riktigt bra beskrivning.

Vill ni veta mer om hela New age rörelsen hittar ni lite basics här

Hoppas ni hittar nått intressant:)

osäker? testa...

Har du funderingar på om du blivit påerkad av  missbruk? Då kan du göra ett litet test här Vuxetbarn?

Problem är till för att lösas!

"Många av oss upptäckte att vi hade åtkilliga gemensamma karaktärsdrag till följd av att vi växt upp med alkoholism eller under andra störda förhållanden.

Vi kände oss isolerade, olustiga tillsammans med andra människor, speciellt med akutoritära personer. För att skydda oss själva försökte vi vara alla andra till lags, även om vi förlorade våran egen identitet på vägen. Vi uppfattade all personlig kritik som hot.

Antingen blev vi själva alkoholister, gifte oss med en eller båda delarna. Eller också hittade vi någon annan tvångspräglad personlighet, till exempel en arbetsnarkoman, som kunde uppfylla vårt behov att bli svikna.

Vi levde livet med en känsla av att vi var offer. Vi hade en överutvecklad ansvarskänsla, det var lättare för oss att bry oss om andra än om oss själva. Vi fick skuldkänslor när vi tänkte på oss själva i första hand i stället för någon annan. Det gjorde att vi reagerade istället för att agera, och lät andra styra oss.

Vi var osjälvständiga människor, skräckslagna för att bli avvisade, bereda att göra vad som helst för att hålla ihop en relation, så att vi inte skulle bli övergivna. ändå fortsatte vi att välja otrygga relationer eftersom det liknade vår barndoms relationer till våra föräldrar.

Dessa symptom på familjesjukdomen alkoholism gjorde oss till medberoende, vi fick sjukdomens karaktärsdrag utan att  nödvändigtvis själva börja dricka. Vi lärde oss att inte visa våra känslor som barn och fortsatte med det även som vuxna. Som en följd av detta förväxlade vi kärlek med medlidande och var benägna att älska människor vi kunde tycka synd om och rädda... Vi var dessutom beroende av spänning och upphetsning i alla våra relationer och föredrog konstat oro framför en frisk relation.

Detta är en beskrivning av hur vi var,  ingen anklagelse."

                                                                                                                                    -  www.acoa.se

Och oj så jag känner igen mig! Den här texten är dock bara toppen av isberget av  vad som händer med en när man levt i en dysfunktionell familj. Dom jobbigaste bitarna för mig har nog varit  "elefanten" i vardagsrummet, hemligeheten. Och all skam som skänkts till en för att man varit ledsen och mått dåligt. För det får man FAAAN inte! Vanliga fraser som fortfarande än idag kan komma ur  HENNES mun är tex
-Men Jonna! Jag vet att du har det jobbigt men prata med *pip*, för hon har nog haft det bra mycket värre än du har haft det!

eller

-Tror du att jag har det så lätt då? Jag mår faktiskt också skit dåligt!

Och allt detta för att återigen påminna mig om att mina känslor är fel!, och hennes är dom som är viktiga.

Värst var det när jag fortfarande bodde hemma, tror många andra Vuxna barn känner igen den här frasen.

-Om inte du hade varit så "jobbig" så skulle jag inte behöva dricka!

Kan ibland skratta åt vissa av dom här minnena (ett försvar kanske?!)  Tex så visste jag att så fort HON satte på sig läppstift så var det dags att börja leta efter gömmor för att kunna hälla ur skiten!
Vilket igentligen inte hjälpte ett skvatt, för då fick HON anledningen att starta en konflikt med mig och just slänga ur sig  den där senaste kommentaren.
Sen försvann hon...
Om jag hade oturen, kunde jag stöta på HENNE någon dag senare. Men oftast sågs vi inte förrens någon vecka senare när HENNES pengar var slut.

Vart var jag då? kanske ni undrar? 11 år och helt ensam?
Nej då det var jag inte, vi kan ta det som HON Skulle uttryckt det.

- Men Jonna! Du har ju Mormor du kan gå till, inte har det vell gått någon nöd på dig!

Och nej...någon nöd gick det inte. För jag fick ju inte känna!

Vet att HON antagligen kommer att läsa detta, och det kommer antingen att bli livat och slängas massa av just dom klassika kommentarerna. Eller så kommer det ske i all tysthet, för då kan HON fortsätta se det som en lögn, som en liten "saga" bara, nått jag hittat på. För jag får ju inte känna....



Good Vibrations

Mia Törnblom vilken guld klimp!
Ta del av henne här : Personligutveckling

image33
Sitter just nu och lyssnar på en annan guld klimp Marky Mark - Good vibrations
Och GLAD blir man!

Ska fylla min mp3 med en happy 90tals musik EURODISCO & massa annat glatt. Idag kör jag happyday stajl!






Rädslor och Souvlaki

Oj vad jag har legat och funderar hela natten, mkt kring det här med rädslor och andra dys beteenden.

Sjukt intressant, men jobbigt som fan oxå.

Allt började med att jag var hos en vän igår och disskutionerna kom upp där, fick höra att hon vart nervös när hon skulle träffa mig... Och det etsade sig fast i mig, just för att jag kom på att jag även blir nervös över att  träffa henne. Vet dock att jag alltid känner enorm lättnad och verkligen blir glad av att träffa henne! Mår bra av henne och hennes insikter helt enkelt. Och då tänker jag att det kanske är därför jag blir nervös? för att jag vet att jag kommer att ta till mig av en del sunda tankar. Och sunda tankar mår jag ju bra utav...men det är ju så läskigt att må bra!

Iof så var jag så mkt mindre nervös den här gången än tidigare gånger, just för att jag börjar tillåta mig att må bra kanske?

Gillar henne som fan iaf, hon gör mig peppad och glad utan att ens veta om det tror jag. Jag borde nog berätta :)


Just ja, har inte skrivit nått på ett par dagar och jag utlovade ju lite fler bilder, vilket inte vart av.
Men i fredags var iaf och träffade Michelle och Miranda (små äckel båda två), kollade in deras nya lya. Sjukt mysig! Sen blev det snabb lunch med J och Aloka  Bella Italia åt sjukt god grekisk souvlaki *vattnas i munnen*.

Sen vart det klippa lite klor på Zimba, innan det var dags att jobba. Inte undra på att man blir valpsjuk, när man får träffa både Miranda och Zimba på en och samma dag *lyx*.

Miranda och Zimba


RSS 2.0