Skuld

Jag borde nog egentligen må skit, men jag vill inte!
Men med automatik för jag då skuldkänslor. Så då mår jag lite dåligt ändå.
Ingen höjdar vecka det här direkt, med taskigt engagemang med tränandet (trots att jag är pepp) , dödsfall och överdoser. Men som sagt jag lever, dock i skuld.

Kan man få en lugn jävla stund på det här bygget eller?!

Drömmde en sån sjuk dröm i natt, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Behåller den nog för mig själv iaf tills jag rätt ut vad den kan betyda.

Men vet ni, Solen skiner!



R.I.P  Moster

GE MA Cutie!



Det här då alltså en hårig jätte larv för er som inte ser det :) Ser nästan ut som en korsning mellan en tusenfoting och ett marsvin eller hur?

Stretcha

Hur fan stretchar man utsidan av låren?? Kan inte komma på ett endaste sätt!
Längtar som fan till Ki Balansen idag så jag får röra loss allting. Yssschh vad otränad man är!

Hard times

Ja vad ska man säga! Ibland faller vi alla tillbaks i gamla mönster.
Ni som läser då och då märker kanske att jag tagit bort dom senste 2 inläggen, det har självklart sin grund i att jag delvis överreagerat och missförstått.  Saken vart större än den egentligen hade behövt bli, men nu är det löst och vi är överenns igen ♥
Det här med kärlek är jobbigt! Och extra jobbigt när man har en sjukdom man måste passa sig för. Man kan vell för att uttrycka det enkelt säga att jag fick ett återfall i mitt medberoende. Repade visserligen snabbare än vanligt då jag insåg vad jag höll på med. Vi satt oss ner och lyssnade på varanndra fortare! Och det är jag glad för :) Det visar ju nån form av framsteg. Även om jag verkligen verkligen vart rejält rädd där ett tag, och vet att just det kommer spöka i mitt huvvud ett tag framöver.

Besöket hos Ki med hennes Mamma och Tilda fick mig också att inse att man ska vårda dom man älskar, men vet aldrig när det är försent. Inte ta så mkt förgivet!

Besöket på sjukhuset gick förvånansvärt bra, var verkligen rädd för det . Dels för att sjukhus är sjukhus vilket betyder nålar och annat snusk. Och sen med alla känslor jag skulle få stöta på och tvingas handskas med.  Visste inte alls vad jag skulle säga först men det flöt på av sig själv, även om man kände trycket i luften då och då.  Längtar tills du får komma hem och ni får tid att rå om varanndra♥!

:(

Nu vet jag inte vad  som hände men humöret och självkänslan förll pladask...BOoOM!

RSS 2.0